ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Igor Dobrovolschi a pregătit o surpriză echipei Serbiei

09:24 | 02.09.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 2 sep. /MOLDPRES/. Antrenorul echipei naționale de fotbal Igor Dobrovolschi a declarat la conferința de presă, din ajunul meciului de astăzi din preliminariile Campionatului Mondial cu lotul Serbiei, că a pregătit gazdelor o surpriză, relatează MOLDPRES.

”Orice echipă din grupa noastră poate produce surprize. Noi nu constituim o excepție în acest context”, a declarat el. Fiind rugat să precizeze dacă are în vedere o apărare ermetică a echipei, cantonarea masivă în defensivă, el a evitat un răspuns direct, spunând că-i cunoaște bine pe jucătorii sârbi. ”Sunt fotbaliști valoroși. Îi urmăresc cum evoluează în diferite cluburi prestigioase de peste hotare. Prin asta, pare-mi-se, am spus totul”, a specificat tehnicianul.

La rândul său, căpitanul echipei naționale, Alexandru Iepureanu, a fost în unison cu antrenorul Igor Dobrovolschi. ”Am elaborat în cantonamentul de la Vadul lui Vodă un plan tehnico-tactic pentru meciul cu echipa Serbiei. Firește, nu o să-l dezvălui presei. Ne vom strădui să-l transpunem în realitate”, a spus el. ”Păcat că nu i-am avut la dispoziție pe toți jucătorii doriți la meciurile din actuala ediție a preliminariilor”, a adăugat Igor Dobrovolschi, referindu-se la lipsa în lot a lui Alexandru Gațcan (Rostov, Rusia), Petru Racu (Sheriff Tiraspol), Maxim Mihaliov, Igor Țâgârlaș (ambii de la Zaria Bălți), toți accidentați, și a lui Vitalie Bordian (Sheriff), suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. 

Echipa națională de fotbal a efectuat ieri seara antrenamentul de acomodare pe stadionul ”FK Partizan” din Belgrad unde în seara zilei va juca meciul retur cu selecționata Serbiei. În tur aceasta a cedat cu 0-3.

Reprezentativa Iugoslaviei conduce clasamentul grupei D cu 12 puncte acumulate. Echipa națională totalizează 2 puncte și ocupă ultimul loc. Meciul va începe la ora 19.00. Circa 15 mii de bilete sunt vândute. Partida va fi transmisă în direct la postul de televiziune Moldova 1.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu) 

img17006646

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!