ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

E.S. Zurab Pololikașvili este noul Secretar general al Organizației Mondiale a Turismului

14:37 | 14.09.2017 Categorie: Comunicate

Chişinău, 14 sep. /MOLDPRES/. Agenția Turismului a R. Moldova a remis astăzi agenției MOLDPRES spre difuzare un comunicat cu următorul conținut:

Astăzi, 14 septembrie 2017 în cadrul Adunării generale a Organizației Mondiale a Turismului (OMT) a fost ales prin consens noul Secretar general al OMT, E.S. Zurab Pololikașvili, pentru perioada 2018-2021.

Domnul Stanislav Rusu, Directorul general al Agenției Turismului, participă la lucrările Adunării generale și a ținut un discurs de susținere a candidaturii noului Secretar general ales.

Adunarea generală a OMT se desfășoară o dată la doi ani. Anul acesta are loc în perioada 11-15 septembrie 2017, la Chengtu, China și a întrunit 134 de state membre OMT. 

Republica Moldova este membru cu drepturi depline al Organizației Mondiale a Turismului din anul 2001.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!