ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de vineri, 15 septembrie 2017

08:16 | 15.09.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Fondul de Investiţii Sociale din Moldova invită la evenimentul de inaugurare a grădiniţei renovate din satul Târnova, raionul Edineţ.

Ora 11.30.

***

Jurnaliștii sunt invitați la prisaca lui Ion Rău, un tânăr din Talmaza, raionul Ștefan Vodă care și-a făcut o afacere în apicultură în baza unui grant european.

Pentru presă va fi pus la dispoziție transport, care va porni spre s. Talmaza la ora 9:00, din fața clădirii Le Roi, str. Sfatul Țării 29.

***

Va avea loc Conferința  jubiliară cu participare internațională ”Academicianul Boris Găină - 70 ani de la naștere”.

Ora 15:00, incinta ”V-CONTINENTAL”, Business Center, bd. Dimitrie Cantemir 5/4.

***

Special Olympics Moldova în parteneriat cu Federația Moldovenească de Fotbal, Centrul Municipal al Sănătății Publice Chișinău și UNICEF Moldova organizează  Forumul Sănătății Familiei, la care vor participa copii cu vârsta până la 8 ani, părinți, voluntari, educatori, lideri de program ș.a.

Ora 10.00, Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu (mun. Chișinău).

***

Platforma Demnitate şi Adevăr invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă.

Ora 12.00, sediul partidului, str. 31 August. 15.

***

Instituţia Medico-Sanitară Publică Institutul Oncologic invită la Conferinţa știinţifico-practică cu genericul: „Activităţi integrate în cadrul Programului Naţional de control al cancerului în Republica Moldova şi rolul imunogeneticii în diagnosticul şi tratamentul maladiilor oncologice”.

Ora 9.00,  Pavilionul nr. 3 al CIE Moldexpo.

***

La Teatrul Municipal de Păpuşi „Guguţă” va avea loc deschiderea stagiunii teatrale 2017-2018 cu o nouă premieră – spectacolul „Harap Alb”, montat de regizorul român Toma Hogea.

Ora 12.00, str. Maria Drăgan 1.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!