ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru zilele de sâmbătă-luni, 16-18 septembrie 2017

19:36 | 15.09.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Sâmbătă

GEN Moldova, cu susținerea Friedrich Naumann Foundation, lansează apelul de mobilizare a tuturor actorilor, pentru a se implica în evoluția ecosistemului antreprenorial atât la nivel național, cât și local. Primul pas spre realizarea acestui deziderat  va fi făcut în cadrul evenimentului Enable Entrepreneurial Ecosystem: Empoy your Creativity!

Ora 10.30,  Zentrum Aparthotel, str. 31 August 103.

Duminică

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, în comun cu producătorii de mere din țară și Consiliul Raionului  Soroca, invită la cea de-a VII-a ediție a Festivalului Național al Mărului.

Evenimentul va avea loc cu începere de la ora 09:00, în preajma Cetății Soroca.

***

Presa sportivă este invitată la cel mai tare turneu republican "Hai la trântă că-i mai sfântă", consacrat lui Valentin Bodișteanu, Maestru al Sportului, Antrenor Emerit al Republicii Moldova, cu prilejul împlinirii vârstei de 70 de ani.

Ora 11:00, Casa de Cultură din or. Hâncești. 

Luni

La Reședința de Stat va avea loc un briefing cu tema: Fundația de Binefacere ”Din Suflet” fondată de Prima Doamnă lansează o nouă acțiune socială națională!

Ora 13.00, str. N. Iorga 23.

***

La Academia de Administrare Publică se va desfășura festivitatea de inaugurare a noului an de studii 2017-2018.

Ora 10.00, sala 301, str. Ialoveni 100.

***

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării organizează o conferință de presă cu prilejul desfășurării celor trei concerte ale maestrului Eugen Doga în teritoriu.

Ora 11.00, sala de şedinţe, et. 3, bir. 327, Casa Guvernului, intrarea din str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni.

***

Asociația Presei Independente va prezenta rezultatele celui de-al doilea raport de monitorizare privind realizarea angajamentelor în domeniul mass-media, asumate de autoritățile Republicii Moldova în Planul de acțiuni pentru implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Ora 11.00, sala de conferințe a Hotelului „Jolly Alon”, str. Maria Cebotari 37.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!