ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Petrocub Hâncești a învins cu scor categoric în deplasare

09:48 | 16.09.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 16 sep. /MOLDPRES/. Echipa Petrocub Hâncești a învins ieri, în deplasare, în etapa a zecea a campionatului național de fotbal, cu scorul 4-0 formația Spicul Chișcăreni, relatează MOLDPRES.

Golurile au fost marcate de Paireli (8,81) și V. Macrițchi (27,68).

”Am cerut jucătorilor să propună și să mențină un ritm înalt de joc pe tot parcursul meciului, indiferent de rezultatul de pe tabela de marcaj. Indicația-rugăminte a fost respectată. De aici, în mare măsură, și scorul favorabil, categoric înregistrat”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Petrocub, Lilian Popescu.

”Trei jucători-cheie ai echipei noastre sunt accidentați și n-au apărut în teren. Din această cauză, pe câteva posturi au evoluat fotbaliști neexperimentați. În plus, Petrocub a prins o zi bună și, practic, toate șuturile expediate pe spațiul porții noastre și-au atins scopul”, astfel a motivat înfrângerea suferită antrenorul formației Spicul, Alexei Savinov.

Meciul Dacia Chișinău – Sfântul Gheorghe Suruceni s-a încheiat cu scorul 1-0.

Pentru astăzi sunt programate partidele Speranța Nisporeni – Milsami Orhei, Zimbru Chișinău – Dinamo-Auto Tiraspol, iar mâine se va desfășura întâlnirea Zaria Bălți – Sheriff Tiraspol.

Clasamentul campionatului este condus de Sheriff cu 23 de puncte acumulate. Urmează în top Dacia (22 de puncte), Milsami (21 de puncte), Petrocub (15 puncte). Primele patru echipe clasate obțin dreptul să evolueze în turneele intercluburi europene.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17007076

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!