ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Victor Carapcevschi l-a învins pe campionul Italiei la box

09:45 | 17.09.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 16 sep. /MOLDPRES/. Boxerul moldovean Victor Carapcevschi (75 kg) l-a învins ieri, în gala semifinală a turneului internațional de seniori și tineret ”Cupa Independenței”, care se desfășoară la Briceni, pe campionul Italiei, Giovanni Sarchiotto, relatează MOLDPRES.

El a fost declarat câștigător de arbitri prin decizie unanimă (3-0). ”A fost un meci dificil, dar am adoptat o tactică corectă, am respectat indicațiile date de antrenorii mei și am câștigat. Eu am crescut profesionist mult din momentul transferării cu aproximativ doi ani în urmă la Școala specializată de box din Grimăncăuți”, a declarat pentru agenție Victor Carapcevschi, triplu campion național.

În finala turneului s-au calificat după victorii clare Davron Bozorov (60 kg, tineret), Constantin Ursu (64 kg), Mihail Cvasiuc (60 kg), Vladislv Vetoșkin (60 kg, Ucraina), Mger Oganesyan (69 kg, Ucraina), Paolo di Lemia (64 kg, Italia).

Ieri au fost desemnați primii câștigători la două categorii de tineret. Titlurile au revenit lui Yan Zak (69 kg, Israel) și Laurențiu Ungureanu (75 kg, România). Ei i-au învins pe David Sabin (Moldova), respectiv, Valeriu Rozmerița (Moldova).

Turneul va continua astăzi cu o depunere de flori la monumentul lui Ștefan cel Mare din localitate (ora 11.00), iar pentru ora 12.00 este programată gala finală. Ediția din anul curent a reunit boxeri din șase țări: Germania, Italia, Israel, România, Ucraina și Republica Moldova. Turneul se desfășoară pentru a cincea oară. 

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17007095

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!