ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Pavel Filip a participat la deschiderea Campionatului Mondial „Bodyguard-2017”

07:55 | 18.09.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 18 sep. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Pavel Filip a adresat un mesaj de salut echipelor gărzilor de corp din 18 țări, care participă la Campionatul Mondial „Bodyguard-2017”, organizat în premieră în țara noastră, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului.

Șeful Executivului a menționat că pentru Republica Moldova este o onoare să găzduiască cea de-a opta ediție a Campionatului Mondial „Bodyguard-2017”. În context, Pavel Filip le-a urat succes participanților la competiție, iar spectatorilor - să aibă parte de clipe frumoase și captivante.

„Campionatul Mondial al gărzilor de corp este un exemplu de testare și de evaluare a competențelor profesionale pe care le-ați acumulat de-a lungul anilor prin efort și perseverență. Curajul, bărbăția și devotamentul față de profesie sunt calitățile care vă caracterizează”, a declarat Pavel Filip.

Totodată, Premierul a mulțumit ofițerilor de pază și securitate pentru eforturile și sacrificiile făcute în activitatea de zi cu zi, remarcând că această meserie impune o pregătire foarte bună fizică, dar și intelectuală. „Dumneavoastră aveți o profesie mai puțin vizibilă publicului, dar în același timp extrem de necesară societății. Prin activitatea dumneavoastră veniți să oferiți stabilitate și siguranță în societate. Sunteți apreciați atunci când misiunile sunt îndeplinite cu succes”, a menționat Prim-ministrul.

La ediția din acest an a Campionatului Mondial „Bodyguard-2017” participă echipe din Austria, Azerbaidjan, Bulgaria, Belarus, China, Croația, Georgia, Israel, Iordania, Kazahstan, Letonia, Serbia, Slovacia, Qatar, România, Republica Moldova, Ucraina și Ungaria.

 

img17007102

img17007102

img17007102

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!