ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Gheorghe Bălan a avut o întrevedere cu participanții la Campionatul Mondial „Bodyguard-2017”

16:18 | 18.09.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 18 sep. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Gheorghe Bălan s-a întâlnit astăzi cu şefii echipelor serviciilor de pază de stat din cele 18 ţări, care au participat la Campionatul Mondial „Bodyguard-2017”, organizat în premieră în Republica Moldova. La ediția din acest an au participat echipe din Austria, Azerbaidjan, Bulgaria, Belarus, China, Croația, Georgia, Israel, Iordania, Kazahstan, Letonia, Serbia, Slovacia, Qatar, România, Republica Moldova, Ucraina și Ungaria, comunică MOLDPRES citând Biroul politici de reintegrare.

Gheorghe Bălan a mulţumit organizatorilor pentru buna desfăşurare a evenimentului, iar reprezentanților ţărilor participante la campionat le-a urat succes în desfăşurarea activităţilor profesionale. El a menţionat că astfel de exerciţii sunt necesare pentru buna pregătire a ofițerilor de pază și securitate, care sunt expuşi riscurilor, dar şi pentru siguranţa întregii societăţi. Vicepremierul a precizat că autorităţile vor depune eforturi pentru dezvoltarea acestui sector şi asigurarea unui nivel înalt de pregătire.

Viceprim-ministrul a relevat cu această ocazie, că specificul fiecărei ţări participante, schimbul de experienţă care a avut loc în cadrul Campionatul Mondial „Bodyguard-2017” a îmbogăţit substanţial abilităţile profesionale ale angajaţilor serviciilor de pază. 

img17007126

img17007126

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!