ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a numit-o pe Lilia Palii în funcția de Secretar general al Guvernului

11:01 | 19.09.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 sep. /MOLDPRES/. Cabinetul de miniștri a aprobat, în ședința de astăzi, numirea în funcție a Secretarului general al Guvernului, Lilia Palii, declarată învingătoarea concursului pentru ocuparea funcției publice de conducere de nivel superior, informează MOLDPRES citînd Direcţia comunicare și protocol a Executivului.

În context, Premierul Pavel Filip a apreciat dedicația și profesionalismul doamnei Palii, manifestate pe parcursul activității sale anterioare în calitate de Secretar general al Guvernului, arătându-se convins că experiența pe care o deține va servi drept suport în realizarea obiectivelor ambițioase de pe agenda Executivului.

Lilia Palii are o experiență de 25 de ani în administrație publică, ocupând, din 14 septembrie 2016, funcția de Secretar general al Guvernului Republicii Moldova.

img17007149

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!