ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Agenţiei Turismului

12:40 | 19.09.2017 Categorie: Comunicate

Promovarea consumului de fructe de sezon autohtone în cadrul structurilor de primire turistică cu funcţiuni de cazare din Republica Moldova

În contextul susţinerii producătorilor de fructe locali, Agenţia Turismului solicită structurilor de primire turistică cu funcţiuni de cazare din Republica Moldova, să susţină campania de promovare a consumului de fructe de sezon de provenienţă autohtonă.

Agenţia Turismului îndeamnă ca pe parcursul unei luni, oaspeţilor din străinătate cazaţi, să li se ofere în mod gratuit, fructe de sezon de provenienţă autohtonă, cum ar fi merele, strugurii, perele, prunele.   

Agenţia Turismului anticipat aduce mulţumiri structurilor de primire turistică cu funcţiuni de cazare, ce urmează să dea curs campaniei de promovare a consumului de fructe de sezon şi susţinerii producătorilor de fructe din Republica Moldova.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!