ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Turnul Eiffel va fi echipat cu un zid antiglonţ înalt de 2,5 metri

14:40 | 19.09.2017 Categorie: Externe

Paris, 19 sep. /MOLDPRES/. Primăria oraşului Paris a anunţat că a început lucrările pentru zidul de sticlă antiglonţ care va înconjura Turnul Eiffel, ca măsură de securitate împotriva ameninţărilor teroriste, potrivit site-ului thelocal.fr., scrie MEDIAFAX, citată de MOLDPRES.

Acest dispozitiv, în valoare de 30 de milioane de euro, va inlocui barierele considerate inestetice instalate cu ocazia Euro 2016, a anunţat Jean-François Martins, adjunctul insarcinat cu Turismul al primarului Anne Hidalgo, scrie evz.ro 

Renovările "nu vor perturba în niciun fel sosirea vizitatorilor", iar accesul la faţada Turnului Eiffel va rămâne gratuit, după efectuarea controalelor de securitate, a mai spus Martins.

 

/Editor M.Cucu/

.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!