ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Autorității Naționale de Integritate

10:42 | 20.09.2017 Categorie: Comunicate

Consiliul de Integritate invită membrii societății civile să delege reprezentanți pentru supravegherea procedurii de codificare a lucrărilor pentru proba scrisă a candidaților pentru funcția de președinte a Autorității Naționale de Integritate.

Codificarea lucrărilor va fi făcută de către un funcționar public din cadrul ANI, iar persoanele din societatea civilă urmează a fi observatori ai procedurii.

În acest context, persoanele delegate vor trimite un mesaj la adresa secretariatului Autorității, prin intermediul poștei electronice [email protected], cu mențiunea ”Proba scrisă ANI”, până joi, 21 septembrie, ora 10.00.

Proba scrisă se va desfășura joi, 21 septembrie, ora 14.00, la sediul ANI.  

Totodată, vă reamintim despre faptul că, în conformitate cu pct. 53 şi 54 ale Regulamentului privind modul de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcțiilor de președinte și vicepreședinte ai Autorităţii Naționale de Integritate, aprobat prin Hotărârea Consiliului de Integritate nr. 1 din 20 februarie 2017 şi publicat în Monitorul Oficial nr. 109-118 din 7 aprilie 2017, evaluarea candidaților în cadrul interviului se va desfășura sub trei aspecte, unul dintre care va include întrebări formulate de către societatea civilă.

Întrebările urmează să fie depuse în formă scrisă sau prin mijloace video la adresa secretariatului Autorității, inclusiv prin intermediul poștei electronice [email protected] cu mențiunea „Concurs ANI” în termen de până vineri, 22 septembrie, ora 17.00.

Întrebările vor fi generice, depersonalizate şi vor fi publicate pe pagina web a Autorităţii Naţionale de Integritate.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!