ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova va fi reprezentată de trei sportivi la turneul de taekwondo din Maroc

12:10 | 20.09.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 20 sep. /MOLDPRES/. Republica Moldova va fi reprezentată de trei sportivi, Aaron Cook, frații Stepan și Vadim Dimitrov, la turneul internațional de taekwondo G-4 de la Rabat (Maroc), au informat astăzi surse din cadrul Federației naționale de profil, relatează MOLDPRES.

”Frații Dimitrov, însoțiți de primul lor antrenor Mircea Bețian, au plecat ieri la turneu. Aaron Cook va sosi la competiție din Marea Britanie. Toate cheltuielile legate de deplasare sunt suportate de Ministerul Tineretului și Sportului și Federație”, a declarat astăzi pentru Agenție vicepreședintele Federației moldovenești de taekwondo, Valentin Conev.

Stepan Dimitrov este campion european (2014, Baku) și împreună cu fratele său, Vadim, s-a antrenat timp de 12 ani până în 2015 sub îndrumarea lui Mircea Bețian. Britanicul naturalizat Aaron a obținut anul curent cea mai mare performanță în sportul moldovenesc, medalia de bronz la Campionatul Mondial (Muju).

Turneul de la Rabat va începe mâine și se va încheia pe 24 septembrie.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17007189

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!