ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Membrii formației „DoReDoS” au primit distincții de stat

17:59 | 20.09.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 sep. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a felicitat formația „DoReDoS” cu prestația excelentă şi locul I la Concursul Internațional de Cântec al Tinerilor Interpreți „Novaia Volna-2017”, care a avut loc la Soci, Federația Rusă, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

Pentru succesele obținute la concursul ”Novaia Volna-2017”, precum și pentru contribuția substanțială la promovarea unei imagini favorabile a Republicii Moldova peste hotare, șeful statului a conferit fiecărui membru al formației titlul onorific de „Artist Emerit”, iar producătorului colectivului artistic - medalia „Meritul Civic”.

Președintele a declarat că formația “DoReDoS” este mândria Moldovei. Igor Dodon a spus că a susținut acest colectiv chiar din start şi îl va susţine pe viitor.

img17007206

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!