ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe Andrei Galbur a avut, la New York, o întrevedere cu omologul său armean

09:08 | 21.09.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 sep. /MOLDPRES/. Vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene a avut ieri o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe al Republicii Armenia, Edward Nalbandian, în contextul participării la lucrările sesiunii a 72-a a Adunării Generale ONU, care se desfăşoară la New York, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

În cursul întrevederii, oficialii au abordat tematici ce ţin de stadiul actual şi perspectivele dezvoltării relaţiilor bilaterale moldo-armene, salutând totodată intensificarea dialogului politic bilateral şi menţionând buna cooperare a celor două ţări în cadrul organizaţiilor internaţionale.

Referindu-se la schimburile comerciale bilaterale, oficialii şi-au exprimat încrederea că prin eforturi comune se va atinge dezideratul de valorificare a potenţialului comercial-economic între cele două ţări, subliniind în acest sens rolul Comisiei interguvernamentale pentru cooperare comercial-economică moldo-armeană.

img17007217

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!