ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Furtună: 24 de intervenții ale pompierilor în București și Ilfov; un mort, 6 mașini avariate, 8 inundații

09:38 | 21.09.2017 Categorie: Externe

Bucureşti, 21 sep. /MOLDPRES/. Pompierii au intervenit, în urma furtunii de miercuri seara, la un număr de 24 de solicitări în București și în Ilfov, acesta fiind bilanțul final al intervențiilor, scrie AGERPRES, citată de MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov, în capitală au fost înregistrați 13 copaci căzuți, fiind avariate șase autoturisme, iar un bărbat de 42 de ani și-a pierdut viața din cauza traumatismelor suferite în urma căderii unui copac, incidentul avânt loc pe strada Viilor. Totodată, s-a intervenit pentru îndepărtarea unei table desprinse.

În județul Ilfov, pompierii au acționat pentru evacuarea apei în cazul a opt inundații și pentru îndepărtarea unui copac, intervenindu-se, de asemenea, în cazul unui acoperiș afectat de vânt.

 

 

/Editor M.Cucu/

 

 

 

img17007224

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!