ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul Andrei Galbur a avut o întrevedere cu asistentul adjunct principal al Secretarului de stat al SUA

09:37 | 21.09.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 sep. /MOLDPRES/. Vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene a avut ieri o întrevedere cu asistentul adjunct principal al Secretarului de stat al SUA, Elisabeth I. Millard, Biroul Afaceri Europene şi Eurasiatice, în marja sesiunii Adunării Generale ONU, la New York, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul interacțiune cu presa al MAEIE.

Discuţiile au vizat subiecte importante ale agendei politice bilaterale, dinamizarea cooperării pe multiple paliere în contextul relansării Dialogului Strategic dintre ţările noastre, evoluţiile din Republica Moldova şi acţiunile întreprinse de Guvern în realizarea reformelor.

Interlocutorul american a reiterat deschiderea SUA pentru dialog, susţinerea în promovarea reformelor democratice şi încurajarea continuării parcursului european al Republicii Moldova.

Oficialii au efectuat, de asemenea, un schimb util de opinii cu privire la mediul internaţional de securitate, atât în contextul evoluţiilor recente, cât şi cu privire la cooperarea dintre ONU şi organizaţiile regionale relevante.

img17007225

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!