ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

R. Moldova şi Ungaria au semnat Acordul privind cooperarea şi asistenţa reciprocă în caz de situaţii excepționale

09:46 | 21.09.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 sep. /MOLDPRES/. În marja lucrărilor sesiunii a 72-a a Adunării Generale ONU care se desfăşoară la New York, vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene a avut o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe şi Comerțului al Ungariei, Péter Szijjártó, relatează MOLDPRESW cu referire la Serviciul interacțiune cu presa al MAEIE.

Cei doi oficiali au efectuat un schimb de opinii cu privire la stadiul actual al relațiilor moldo-ungare, situația internă din Republica Moldova şi evoluţiile pe plan regional. De asemenea, a fost discutată cooperarea în cadrul Grupului Visegrad şi proiectele bilaterale în domeniul asistenţei pentru dezvoltare din partea Ungariei.

În cadrul întrevederii, miniştrii au semnat Acordul între Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Ungariei privind cooperarea şi asistenţa reciprocă în caz de situaţii excepționale. 

img17007226

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!