ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de vineri, 22 septembrie 2017

09:10 | 22.09.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va fi prezent la desfășurarea etapei finale a exercițiului „Scutul de Foc 2017”, care va avea loc la Baza Militară de Instruire a Armatei Naţionale de la Bulboaca.

Ora 10.00.

***

Curtea de Conturi va examina în cadrul ședințelor publice:

1) Ora 10.00 - Raportul auditului de performanță ”Gestiunea economico-financiară și administrarea patrimoniului de către întreprinderile care prestează servicii de aprovizionare a populației cu apă”;

2) Ora 14.00 - Raportul auditului situațiilor financiare ale Autorității Naționale de Integritate pe exercițiul bugetar 2016.

Bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, 69, et. 4, bir. 404.

***

Ambasada Republicii Turcia la Chișinău invită la o conferință de presă pentru a face bilanțul vizitei în Turcia a Președintelui Parlamentului R. Moldova, Andrian Candu, care a avut loc în perioada 12-14 septembrie curent.

Ora 15.00, str. Alexei Mateevici, 55.

***

Presa este invitată la Forumul Parteneriatului Estic al Centrelor de Cercetare (EaP Think Tank Forum), care se va desfășura în premieră în R. Moldova și la care vor participa peste 60 de experți internaționali și locali.

Ora 9:00, Hotelul Regency, str. Sfatul Țării, 17.

***

Camera de Comerț și Industrie a Franței în R. Moldova invită la Prezentarea finală a proiectului legat de realizarea cercetărilor de piață pe ambele maluri ale Nistrului.

Ora 10.00, str. Sfatul Țării, 18.

***

Reprezentanţii mass-media sunt invitați la Conferinţa știinţifică internaţională ”Competitivitatea și inovarea în economia cunoașterii”, dedicată celor 26 de ani de la fondarea ASEM.

Conferința se va desfășura în perioada 22-23 septembrie, cu începere la ora 10.00, în Aula ASEM, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, 61, bloc A, parter.

***

Asociaţia Presei Independente invită la masa rotundă „Transparența procesului bugetar și a utilizării mijloacelor publice destinate infrastructurii rutiere”.

Ora 10.00, sala de conferinţe a Hotelului Jolly Alon, str. Maria Cebotari, 37.

***

Absolvenții Școlii de Management în Sănătate Publică a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „N. Testemițanu” din R. Moldova își vor primi diploma de master în managementul sănătății publice.

Ora 10:00, Sala de conferințe (205), Blocul didactic central, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 195. 

***

Oficiul Național Erasmus+ în Moldova organizează o misiune de asistență tehnică pentru instituțiile de învățământ superior din R. Moldova privind managementul financiar și modalitățile de identificare a surselor de finanțare.

Ora 9.30, Universitatea Tehnică a Moldovei, sala Senatului, et. 2, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 168.

***

Institutul pentru Drepturile Omului din Moldova invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă.

Ora 14.00, Agenţia IPN.

***

Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, va susține o conferință de presă.

Ora 12.00, sediul Partidului Liberal, str. Nicolae Iorga 15.

***

Un grup de organizații ale societății civile invită reprezentanţii mass-media la conferința de presă cu tema: „Cerem eliberarea lui Alexei Alexeev!”.

Ora 11.00, Agenţia IPN.

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Prim-ministrul Pavel Filip participă la lucrările sesiunii a 72-a a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), care se desfăşoară la New York, în perioada 19-22 septembrie.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!