ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un tânăr a fost reținut pentru contrabandă cu pastile Ecstasy

15:45 | 22.09.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 22 sep. /MOLDPRES/. Un  tânăr a fost reținut pentru contrabandă cu substanțe psihotrope de tip Ecstasy. Drogurile au fost introduse în țară prin intermediul coletelor poștale expediate din Germania, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Procuraturii, persoana reținută este destinatarul coletului în care au fost depistate substanțele. Acesta are vârsta de 23 de ani și este locuitor al raionului Călărași.

În pachet au fost depistate 30 de comprimate de culoare portocalie. În scurt timp, oamenii legii au efectuat o livrare controlată a coletului, care s-a soldat cu reținerea în flagrant delict a suspectului.

Totodată, în urma perchezițiilor efectuate la domiciliul acestuia, au fost depistate alte patru comprimate, precum și mai multe ambalaje care conțineau substanță de origine vegetală, asemănătoare marijuanei.

Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore, fiind cercetat pentru contrabandă. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă de la trei la 10 ani de închisoare.

(Reporter A. Ciobanu, editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!