ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul Andrei Galbur l-a primit pe şeful de Unitate al Serviciului European de Acţiune Externă, Dirk Schuebel

12:09 | 12.10.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 oct. /MOLDPRES/. Vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene a avut ieri o întrevedere cu șeful Unităţii pentru relaţii bilaterale cu ţările Parteneriatului Estic din cadrul Serviciului European de Acţiune Externă, Dirk Schuebel, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

Dialogul politic bilateral moldo-comunitar şi pregătirile pentru Summitul Parteneriatului Estic din 24 noiembrie curent au fost principalele subiecte discutate de cei doi oficiali. Reformele interne promovate de Republica Moldova au fost la fel examinate, inclusiv în contextul desfăşurării pe parcursul lunii octombrie a unui număr important de reuniuni sectoriale în cadrul dialogului RM-UE, inclusiv şedinţa Comitetului de Asociere pe 19 octombrie.

Dirk Schuebel se află la Chişinău pentru a co-prezida una din respectivele formate şi anume Sub-comitetul pentru energetică, transport, mediu şi politici climatice. 

img17007950

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!