ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Băncii Naționale a Moldovei

13:08 | 23.10.2017 Categorie: Comunicate

Chişinău, 23 oct. /MOLDPRES/. 

Mandatele administratorilor temporari ai BC „Moldindconbank” SA au fost reînnoite

Comitetul executiv al Băncii Naționale a Moldovei a decis, în ședința din 19 octombrie 2017, reînnoirea pentru o perioadă de trei luni a mandatelor administratorilor temporari ai BC „Moldindconbank” SA.

Administratorii temporari își exercită mandatul în cadrul intervenției timpurii la BC „Moldindconbank” SA care a fost instituită la 20 octombrie 2016, după ce BNM a constatat activitatea concertată a unui grup de persoane ce deținea o cotă substanțială în capitalul social al băncii, în mărime de 63,89 la sută, fără permisiunea Băncii Naționale.

BC „Moldindconbank” SA activează în regim normal și prestează toate serviciile, inclusiv cele legate de operațiunile cu depozitele, de creditare și decontări.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!