ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputații au ținut un minut de reculegere în memoria Majestății Sale Regele Mihai I

12:33 | 07.12.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 7 dec. /MOLDPRES/. În debutul ședinței plenare de astăzi a Parlamentului Republicii Moldova, deputații au ținut un minut de reculegere în memoria Majestății Sale Regele Mihai I al României, informează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

Totodată, parlamentarii au exprimat condoleanțe Casei regale în legătură cu trecerea în neființă a Majestății Sale.

Majestatea Sa Regele Mihai I a încetat din viață la 5 decembrie curent, la reședința privată din Elveția. Trupul neînsuflețit al Regelui Mihai I va fi depus în Holul de Onoare al Castelului Peleș, iar apoi pentru două zile - în Sala Tronului, la Palatul Regal din Calea Victoriei. Slujba de înmormântare va avea loc la Catedrala Patriarhală. Înmormântarea va avea loc la Curtea de Argeș, în Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală, la 16 decembrie 2017.

img17009517

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!