ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Leul își continuă deprecierea în raport cu euro

16:13 | 10.01.2019 Categorie: Economie

Chişinău, 10 ian. /MOLDPRES/. Leul moldovenesc își continuă deprecierea în raport cu moneda unică europeană. Astfel, Banca Națională a Moldovei (BNM) a stabilit pentru următoarele trei zile un curs valutar oficial de 19 lei și 75 de bani pentru un euro, cu șapte bani mai mult decât astăzi, relatează MOLDPRES. 

Pe de altă parte, leul se va aprecia în raport cu dolarul american, care va costa 17 lei și 13 bani, după ce se va ieftini cu cinci bani. 

Mai ieftină va fi și hrivna ucraineană. Aceasta se va deprecia cu un ban, până la cotația de 60 de bani. În schimb, leul românesc se va scumpi cu doi bani. Prețul oficial al acestuia va fi de 4 lei și 22 de bani.

Rubla rusească va costa, la fel ca și astăzi, 25 de bani.

img19000167

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!