ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul ungar de Externe va întreprinde o vizită de lucru la Chişinău

14:41 | 11.02.2019 Categorie: Oficial

Chişinău, 11 feb. /MOLDPRES/. La invitația ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, ministrul Afacerilor Externe şi Comerţului al Ungariei, Péter Szijjártó, va întreprinde, pe 12 februarie curent, o vizită de lucru în Republica Moldova, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

În cadrul discuțiilor de la MAEIE, oficialii vor discuta perspectivele cooperării bilaterale între Republica Moldova și Ungaria, valorificarea potenţialului economic şi sectorial, susţinerea parcursului european al Republicii Moldova, cooperarea dintre ţările noastre în plan regional şi multilateral. Ministrul Afacerilor Externe şi Comerţului al Ungariei, Péter Szijjártó, va face o donație de literatură specializată pentru Institutul Diplomatic al MAEIE.

Agenda vizitei include și un șir de întrevederi bilaterale ale lui Péter Szijjártó cu conducerea de vârf al Republicii Moldova.

img19001168

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!