ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

SUA ar putea impune tarife suplimentare la importurile auto din UE

08:52 | 21.02.2019 Categorie: Externe

Washington, 21 feb. /MOLDPRES/. Preşedintele american Donald Trump a avertizat miercuri că Statele Unite vor impune tarife suplimentare la importurile auto din Europa dacă Washington şi Bruxelles nu vor putea ajunge la o înţelegere, relatează site-ul agenţiei Reuters, citat de Mediafax și MOLDPRES.

Liderul de la Casa Albă a mai declarat, în cadrul unei întâlniri cu cancelarul austriac Sebastian Kurz, că Administraţia SUA ia în considerare impunerea unor tarife vamale la importurile auto.

"Încercăm să ajungem la o înţelegere. Dacă nu ajungem la o înţelegere, vom impune tarife", a declarat Trump.

Marţi, preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat că Donald Trump a promis că nu va impune taxe suplimentare la importurile de automobile din Europa.

img19001464

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!