ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Moldova Agroindbank a câștigat turneul ”Cupa Presei-2019”

15:16 | 15.04.2019 Categorie: Sport

Chişinău, 15 apr. /MOLDPRES/. Echipa Moldova Agroindbank a devenit, în week-end, câştigătoarea turneului ”Cupa Presei-2019” la futsal, ediţia a XIX-ea, desfășurat în memoria jurnalistului sportiv Boris Harcenco, relatează MOLDPRES. 

Competiția organizată de Asociația Presei Sportive din Moldova (APSM) s-a derulat timp de două luni la complexul de sporturi ”Alexia” din capitală. La ea au participat 14 formații alcătuite din amatori ai fotbalului care reprezintă diverse instituții media și de afaceri. Inițial ele au fost repartizate în două grupe, iar în faza decisivă a competiției au acces primele două clasate din fiecare serie. 

Moldova Agroindbank, multiplă campioană a concursului, a învins în meciul final cu scorul 4-2 echipa Red UF. Toate golurile câștigătoarei partidei le-a marcat Mihai Nartea. În meciul pentru locul trei selecționata de la Moldavskaia GRAS a surclasat cu scorul 8-4 debutanta turneului, echipa Griffin. 

Cei mai buni jucători în meciul final al turneului au fost desemnaţi Mihai Nartea și  Denis Șestac (Red UF). Laureați la alte nominalizări au devenit Petru Gușan (”Devotament fotbalului”, Trattoria), Ion Rotari (cel mai bun jucător al turneului, Red UF), Igor Nartea, cel mai bun golgheter, Alexandru Comarov, cel mai bun portar (Moldavscaia GRAS). 

În ajunul meciurilor fazei finale a avut loc partida amicală dintre echipa APSM și formația ziariștilor sportivi din România. Gazdele au condus cu 3-1 după prima repriză, dar în final au cedat cu scorul 3-4. ”Ne-am relaxat prematur. Important însă este că am desfășurat în bune condiții, ca și la edițiile precedente, turneul”, a  declarat pentru mass-media președintele APSM, Eduard Ciobanu. 

Câştigătorii şi laureaţii turneului au primit diplome şi cadouri din partea organizatorilor şi partenerilor competiţiei, Federația Moldovenească de Fotbal, Joma.md.

img19002989

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!