ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Euro a trecut de prețul oficial de 20 de lei

16:07 | 15.04.2019 Categorie: Economie

Chişinău, 15 apr. /MOLDPRES/. Moneda unică europeană și dolarul american continuă să se scumpească în raport cu moneda națională. Prețul oficial pentru un euro va trece mâine de 20 de lei. Mai exact acesta va constitui 20 de lei și 09 bani, cu 13 bani mai mult decât astăzi, potrivit datelor Băncii Naționale a Moldovei, informează MOLDPRES. 

Dolarul se va scumpi 12 bani și va valora 17 lei și 76 de bani. Mai scump va fi mâine și leul românesc. Acesta se va aprecia cu trei bani, până la nivelul de 4 lei și 22 de bani.

Pentru hrivna ucraineană, BNM a stabilit un curs valutar similar celui de astăzi - de 66 de bani. Și rubla rusească va costa în continuare 27 de bani.

 

img19002994

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!