ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Teatrul ”Mihai Eminescu” va prezenta spectacolul ”Storcătorul de fructe”

17:11 | 22.04.2019 Categorie: Cultură

Chişinău, 22 apr. /MOLDPRES/. La Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va avea loc mâine, 23 aprilie, la ora 18.30, spectacolul ”Storcătorul de fructe” de Ilia Cilaki, în regia lui Vitalie Drucec, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, „Storcătorul de fructe” este un spectacol tragi-comic despre criza comunicării dintre oameni apropiaţi, care îşi vorbesc, dar nu se pot face auziţi; o montare ce doreşte a ne spune cât de simplu e, de fapt, secretul armoniei în familie – să iubeşti şi să înţelegi! „Storcătorul de fructe” este prima piesă a dramaturgului Ilia Cilaki montată pe o scenă din Republica Moldova.

În aceeași zi, la ora 18.00, la Teatrul ”De pe strada Trandafirilor” va fi jucat spectacolul ”451 grade Fahrenheit” de Ray Bradbury, iar la 19.00, la Teatrul ”Geneza Art” – spectacolul ”COCO Chanel – Oglinzi”, realizat după cartea lui Edmonde Charles-Roux.

Miercuri, 24 aprilie, la ora 18.00, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va fi jucat spectacolul „Amorul dănţuie şi feste joacă”. 

Joi, 25 aprilie, la ora 18.00, la Teatrul ”Luceafărul” va avea loc spectacolul ”Testamentul” de Gheorghe Urschi, la Teatrul Național ”M. Eminescu” – spectacolul ”Casa Zoikăi” după M. Bulgakov, la Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” – spectacolul ”Nabucco”, operă în patru acte de Giuseppe Verdi, iar la ora 18.30, la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A.P. Cehov” – spectacolul ”Fără frâne”, proiect moldo-rus de Evghenii Latii, Iurie Muzâca și Vladislav Romanov și la 19.00, la Teatrul ”Geneza Art” – spectacolul ”Gardenia” de Elizbeta Chowaniec.

img19003207

img19003207

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!