ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Căușeni s-a desfășurat un turneu regional la tenis de masă

07:55 | 23.04.2019 Categorie: Sport

Chişinău, 23 apr. /MOLDPRES/. Complexul modern de sporturi din Căușeni a găzduit în week-end a treia ediție a turneului regional la tenis de masă, relatează MOLDPRES.

Concursul a reunit circa 40 de jucători de diferite vârste din Chișinău, Tighina, Anenii Noi și din localitate. Vedeta competiției a fost multiplul premiant al campionatelor naționale Igor Romanenco din Tighina, maestru al sportului. El a învins în toate meciurile din grupa preliminară și faza finală. În ultimul, decisiv pentru titlul de câștigător, l-a întrecut (3-0) pe Igor Pascal din capitală, candidat de maeștri ai sportului. ”Tenisul de masă este pentru mine un hobby. Joc, mă antrenez de fiecare dată când am posibilitate, timp liber. Rezultatul din meciul final este logic”, a declarat pentru agenție ocupantul locului doi. Pe locul trei s-a situat candidatul de maeștri ai sportului din Chișinău, Igor Sivovol.

Organizatorul principal al turneului a fost medicul Victor Ungureanu din Căușeni, candidat de maeștri ai sportului, care participă, de regulă, la majoritatea turneelor de amatori, care se desfășoară în fiecare duminică la sala specializată a Universității de Stat din Moldova. ”Drumul tur-retur nu mă sperie, deranjează. Tenisul de masă este una dintre bucuriile vieții mele. Mă bucur sincer că am reușit să organizez în condiții optime cu ajutorul Direcției tineret, sport, cultură și  învățământ din Căușeni  acest turneu”, a specificat Victor Ungureanu, care s-a clasat pe locul șase la turneu.

”Scopul nostru este să-i dăm, imprimăm pe viitor amploare acestui turneu. Condiții pentru organizare există. Dorință – de asemenea. La complex sunt practicate 12 discipline sportive. El a devenit, pe bună dreptate, una dintre cărțile de vizită ale Căușenilor”, a notat șeful Direcției tineret, sport, cultură și învățământ din raion, Filip Musteață, maestru al sportului la lupte-greco-romane, care a fost prezent la concurs de la start până la finiș.

Primii șase clasați au fost distinși cu diplome, cupe și medalii. Complexul de sporturi din Căușeni este unul dintre cele mai moderne, bine dotate cu inventar printre raioanele țării.

img19003211

img19003211

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!