ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Euro se va ieftini cu 10 bani

16:19 | 24.04.2019 Categorie: Economie

Chişinău, 24 apr. /MOLDPRES/. Moneda unică europeană se va ieftini mâine cu 10 bani și va costa 20 de lei și 03 bani, potrivit ratelor oficiale de schimb valutar afișate de Banca Națională a Moldovei (BNM), transmite MOLDPRES. 

Mai ieftin va fi mâine și dolarul american. Acesta va pierde un ban, până la cotația de 17 lei și 87 de bani. Tot cu un ban se va deprecia și leul românesc și ca rezultat acesta va costa 4 lei și 21 de bani. 

Pentru hrivna ucraineană BNM a stabilit un curs valutar de 67 de bani, cu un ban mai mult decât astăzi. În schimb, rubla rusească va fi mai ieftină cu un ban. Aceasta va avea o valoare de 27 de bani.

Potrivit datelor BNM, leul moldovenesc s-a depreciat ușor în luna martie, în valori medii cu 0,4 la sută în raport cu dolarul american.

img19003276

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!