ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Angajaţii Curţii de Apel Chişinău au fost evacuaţi în urma unei alerte cu bombă

10:25 | 25.04.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 25 apr. /MOLDPRES/. Angajaţii Curţii de Apel Chişinău au fost evacuaţi în dimineaţa zilei curente după ce un bărbat a anunţat că în incinta instituţiei este amplasat un obiect explozibil, comunică MOLDPRES.

Ofiţerul de presă al poliţiei capitalei, Natalia Stati, a menţionat pentru Agenţie că la ora 09.00 un bărbat a sunat la serviciul unic 112, comunicând că în sediul instituţiei este amplasat un obiect explozibil.

La faţa locului s-au deplasat imediat serviciile specializate. Angajaţii şi cetăţenii care se aflau în preajma clădirii au fost evacuaţi, iar zona a fost încercuită. În prezent, poliţiştii verifică încăperile.

La începutul săptămânii trecute Curtea de Apel Chişinău a fost ţinta unei alte alerte cu bombă. Atunci în urma verificărilor s-a constatat că aceasta a fost falsă.

Potrivit legislaţiei în vigoare, autorii alertelor false cu bombă riscă până la doi ani de închisoare.

img19003297

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!