ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În scuarul Catedralei Mitropolitane din capitală au fost instalate decorațiuni de Paști

17:47 | 25.04.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 25 apr. /MOLDPRES/. În scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” au fost instalate decorațiuni specifice sărbătorilor de Paști. Acestea vor rămâne în scuar până la Paștele Blajinilor, transmite MOLDPRES. 

Potrivit Primăriei capitalei, în preajma Arcului de Triumf au fost instalate 15 decorațiuni luminoase. Acestea includ cinci ouă–gigant și mai multe lumânări. Decorațiunile au fost amenajate de către întreprinderea „Lumteh” și vor fi aprinse pe 26 aprilie, odată cu conectarea iluminatului public stradal.

În acest an municipalitatea nu a alocat bani pentru achiziționarea decorațiunilor noi, ci a decis să folosească ornamentele din anii trecuți.

Pe lângă amenajarea scuarului Catedralei Mitropolitane, în perioada sărbătorilor pascale va conectat și iluminatul decorativ pe arterele principale din sectoarele orașului. 

img19003322

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!