ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Petrocub Hâncești a consemnat al 7-lea meci fără înfrângere

11:43 | 20.05.2019 Categorie: Sport

Chişinău, 20 mai. /MOLDPRES/. Petrocub Hâncești a înregistrat ieri al șaptelea meci fără înfrângere în actuala ediție a campionatul național de fotbal, relatează MOLDPRES.

În etapa a 10-ea a turneului, echipa a încheiat la egalitate (1-1) partida disputată pe teren propriu, pe un timp nefavorabil, ploios, cu Milsami Orhei. Golurile au fost marcate de Guera (58) și Antoniuc (60).

”A fost mai multă luptă decât fotbal. A fost necesar să luptăm și cu condițiile meteo. Am jucat bine până la înscrierea golului. Am primit, însă, rapid, gol în poarta proprie și faptul ca atare a influențat negativ asupra echipei. Este un rezultat de egalitate logic, pentru că în continuare nici noi n-am creat faze de gol, nici Milsami”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Petrocub, Lilian Popescu.

”Ploaia ne-a dat puțin peste cap planul de luptă elaborat pentru acest meci. Totuși, până la urmă, a fost un meci interesant. Cu regret, rezultatul de egalitate, probabil, l-am meritat mai mult. Problema noastră cea mai mare este că jucăm bine doar până ajungem în careul de pedeapsă. Punem presiune pe adversară, facem presing, creăm faze periculoase de gol, dar nu le realizăm”, a spus antrenorul formației Milsami. Veaceslav Rusnac.

În celelalte partide ale etapei au fost înregistrate următoarele rezultate: Codru Lozova – Sfântul Gheorghe Suruceni 1-2, Sheriff Traspol – Dinamo-Auto Tiraspol 3-0, Speranța Nisporeni – Zimbru Chișinău 1-0.

Clasamentul campionatului are următoarea configurație: 1. Sheriff – 24 puncte, 2. Sfântul Gheorghe – 19 p., 3. Milsami – 17 p., 4. Speranța – 14 p., 5. Petrocub – 16 p., 6. Dinamo-Auto – 11 p., 7. Zimbru – 4 p., 8. Codru – 2 p.

img19003830

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!