ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Dolarul se va scumpi

16:25 | 21.05.2019 Categorie: Economie

Chişinău, 21 mai. /MOLDPRES/. Dolarul american se va scumpi mâine cu un ban în raport cu leul moldovenesc, potrivit ratelor oficiale de schimb valutar afișate de Banca Națională a Moldovei (BNM), transmite MOLDPRES. 

Ca rezultat, dolarul va costa 17 lei și 95 de bani. Totodată, moneda unică europeană își va păstra mâine prețul de 20 de lei și 01 bani. 

Datele BNM mai relevă că moneda națională își va păstra poziția față de leul românesc, hrivna ucraineană și rubla rusească. Astfel, cea din urmă va costa în continuare 27 de bani. Valoarea hrivnei ucrainene va rămâne la nivelul zilei de astăzi și va constitui 68 de bani. Aceeași tendință o va avea și leul românesc care va avea un preț oficial de 4 lei și 20 de bani, similar celui de astăzi. 

 

img19003877

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!