ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Euro și dolarul se vor scumpi

16:21 | 22.05.2019 Categorie: Economie

Chişinău, 22 mai. /MOLDPRES/. Moneda unică europeană și dolarul american se vor scumpi mâine în raport cu leul moldovenesc, potrivit ratelor oficiale de schimb valutar afișate de Banca Națională a Moldovei (BNM), informează MOLDPRES. 

Astfel, euro va costa mâine 20 de lei și 08 bani, cu șapte bani mai mult decât astăzi. Dolarul american se va aprecia cu trei bani și va avea un preț oficial de 17 lei și 98 de bani.

Mai scump cu un ban va fi mâine leul românesc. Ca rezultat, acesta va costa 4 lei și 21 de bani. Tot cu un ban se va aprecia și rubla rusească. Aceasta va avea o cotație oficială de 28 de bani. 

Neschimbată va rămâne valoarea hrivnei ucrainene. Datele BNM relevă că mâine aceasta va costa 68 de bani, la fel ca și astăzi.

img19003920

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!