ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

PDM invită repetat partidele la dialog

11:37 | 11.06.2019 Categorie: Politică

Chişinău, 11 iun. /MOLDPRES/. Partidul Democrat din Moldova /PDM/ invită repetat partidele parlamentare la un dialog pentru a depăşi blocajul politic. Anunţul a fost făcut marți, 11 iunie, de către vicepreşedintele PDM, Vladimir Cebotari, în cadrul unei conferinţe de presă, comunică MOLDPRES. 

Potrivit sursei citate, invitaţia lansată ieri de conducerea PDM este valabilă.

„Nu am auzit răspunsuri clare, au fost câteva, dar diferite. Motivul discuţiilor este evident şi nu pentru că ni se recomandă de partenerii externi, să recunoaştem că suntem într-un blocaj constituţional", a opinat Cebotari.

La începutul săptămânii curente, vicepreşedintele PDM, Andrian Candu, a chemat partidele parlamentare la dialog şi a anunţat că decizia a fost luată după o întrevedere cu ambasadorii din UE.

img19004473

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!