ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Postul vamal ”Giurgiulești” își va întrerupe temporar activitatea

09:07 | 12.06.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 12 iun. /MOLDPRES/. Postul vamal ”Giurgiulești” își va întrerupe activitatea începând cu data de 13 iunie, ora 20:00 și până pe 14 iunie, ora 06:00, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului Vamal, activitatea postului vamal va fi sistată temporar în baza unui demers al Î.S. ”Calea Ferată din Moldova”, despre efectuarea, de către întreprindere, a unor lucrări de reparație capitală a porțiunii de cale ferată care intersectează segmentul de drum dintre posturile vamale ”Giurgiulești” (R. Moldova) și ”Galați” (România).

Serviciul Vamal recomandă șoferilor să evite acest post, sau să opteze pentru alte posturi vamale aflate în apropiere.

Conform datelor statistice, postul de la Giurgiuleşti este unul din cel mai traversate, numai în ultimele 24 de ore fiind înregistrate 5538 traversări de persoane. Cele mai solicitate sunt posturile de la Aeroportul Internaţional, Leuşeni şi Otaci.

img19004502

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!