ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa națională de fotbal a fost învinsă de selecționata Albaniei

09:48 | 12.06.2019 Categorie: Sport

Chişinău, 12 iun. /MOLDPRES/. Echipa națională de fotbal a cedat marți, 11 iunie, în deplasare, cu scorul 0-2, reprezentativei Albaniei într-un meci din cadrul preliminariilor Campionatului European 2020, grupa H, relatează MOLDPRES.

Golurile au fost marcate de Cikalleshi (66) și Ramadani (90+3).

Partida a avut, în temei, un caracter echilibrat dacă se ține cont de posesia balonului, șuturi în direcția porții și pe spațiul ei, lovituri de colț, faulturi, etc. În acest context însă se impune de remarcat că gazdele au fost mai insistente, incisive, rapide în faza ofensivă a meciului, fapt ce a și determinat, în mare măsură, victoria lor.

Echipa națională a evoluat în acest meci în următoarea componență: Alexei Koşelev, Oleg Reabciuk,  Igor Armaş,  Ștefan Efros,  Cătălin Carp,  Eugeniu Cebotaru, Radu Gînsari, Ion Jardan (Dinu Graur, 75), Alexandru Antoniuc, Alexandru Suvorov (Eugeniu Cociuc, 74), Vitalie Damaşcan (Alexandru Boiciuc, 70).

În celelalte partide din grupă au fost înregistrate următoarele rezultate: Islanda – Turcia 2-1, Andorra – Franța 0-4.

Echipa națională va disputa următorul meci pe 7 septembrie, în deplasare, cu selecționata Islandei.

img19004504

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!