ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CEC a acreditat mai mulți observatori internaționali pentru monitorizarea alegerilor Guvernatorului UTA Găgăuzia

16:14 | 18.06.2019 Categorie: Regiuni

Chişinău, 18 iun. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală a acreditat, în ședința de marţi, 18 iunie, mai mulți observatori internaționali pentru monitorizarea alegerilor Guvernatorului (Bașcanului) UTA Găgăuzia  care vor avea loc la 30 iunie curent, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor CEC,  până în prezent pentru observarea alegerilor Bașcanului UTA Găgăuzia,  au fost acreditaţi 37 de observatori internaționali și 10 observatori naționali, din partea a 7 misiuni diplomatice acreditate în țara noastră, 3 organizații internaționale și o organizație neguvernamentală.

În cadrul aceleiași ședințe, CEC a aprobat un șir de modificări la Regulamentul privind finanțarea activității partidelor politice, aprobat prin hotărârea Comisiei nr. 4401 din 23 decembrie 2015. Alte hotărâri ale CEC au vizat atribuirea unor mandate de consilier în consiliile locale ale mai multor localități.

img19004689

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!