ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Iaroslav Martin a fost numit în funcţia de şef al Serviciului de Protecție și Pază de Stat

12:56 | 25.06.2019 Categorie: Politică

Chişinău, 25 iun. /MOLDPRES/. Iaroslav Martin a fost numit în funcţia de şef al Serviciului de Protecție și Pază de Stat /SPPS/. Decretul de numire a acestuia în funcţie a fost semnat marţi, 25 iunie, de şeful statului Igor Dodon, comunică MOLDPRES.

Tot astăzi, președintele Republicii Moldova l-a prezentat pe noul şef de la SPPS angajaţilor din structură.

„I-am adresat sincere felicitări, dorindu-i succes în activitatea pe care o va desfășura începând de astăzi. Totodată, le-am mulțumit ofițerilor SPPS pentru profesionalismul, curajul și devotamentul de care dau dovadă în asigurarea la cel mai înalt nivel a protecției demnitarilor din țară și a celor străini. Am convingerea că Serviciul de Protecție și Pază de Stat va deveni o instituție modernă, profesionistă, iar la baza activității va sta respectarea cu strictețe a legislației”, a precizat şeful statului.

Igor Dodon i-a asigurat pe conducătorul şi angajaţii SPPS că va acorda tot sprijinul necesar pentru realizarea cu succes a sarcinilor specifice și asigurarea unui înalt nivel al măsurilor de protecție și pază.

Iaroslav Martin are o experiență de peste 20 de ani în organele de forță, inclusiv în SPPS, și deţine gradul de colonel.

img19004885

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!