ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Campania "Un doctor pentru tine" a fost stopată

13:12 | 25.06.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 25 iun. /MOLDPRES/. Campania "Un doctor pentru tine" a fost stopată. Anunţul a fost făcut marți, 25 iunie, de către ministrul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Ala Nemerenco, comunică MOLDPRES.

Într-o postare pe pagina sa oficială, ministrul a anunţat că rezidenţii implicaţi în campanie au fost întorşi la vechile posturi de muncă. „Mi-am asumat responsabilitatea să închei azi caravana electorală, pe care cei care au inițiat-o, au lăsat-o în voia Domnului, rezidenții adunați în fața ministerului pentru a fi trimiși să vânture vânt prin țară i-am întors la locul lor de lucru, aducându-le scuze și punem aici punct politicului din medicină”, a scris Nemerenco.

Campania „Un doctor pentru tine” a fost lansată în august 2018 la iniţiativa ex-premierului Pavel Filip. Potrivit statisticilor, de la începutul anului curent, circa 40 mii de persoane au primit consultaţii în cadrul acestei campanii.

img19004886

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!