ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Otilia Drăguțanu a anunțat că își depune mandatul de deputat

18:40 | 19.07.2019 Categorie: Politică

Chişinău, 19 iul. /MOLDPRES/. Otilia Drăguțanu, care a fost aleasă în funcția de deputat pe listele Partidului Democrat din Moldova, a anunțat vineri, 19 iulie, că pleacă din parlament, transmite MOLDPRES.

Drăguțanu a scris că „după o lungă perioadă de reflecție, am înțeles că eu nu sunt pentru politica și ea nu este pentru mine”.

„Întotdeauna am știut să-mi găsesc locul și să muncesc acolo unde abilitățile mele au adus utilitate maximă. Sunt de părere că un partid în opoziție are nevoie de cineva cu un alt profil și temperament și cu mai multă experiență în politică. Le sunt foarte recunoscătoare persoanelor care au avut încredere în mine, iar colegilor din parlament le doresc succes în munca deloc ușoară”, a scris Otilia Drăguțanu într-o postare pe pagina sa oficială de pe o rețea de socializare.

Otilia Drăguțanu a devenit deputat în urma alegerilor din 24 februarie curent. 

Acum câteva zile, deputatul independent Viorel Melnic și-a depus mandatul. 

img19005654

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!