ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un microbuz cu 16 oameni la bord s-a răsturnat în raionul Teleneşti

09:27 | 09.10.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 9 oct. /MOLDPRES/. Un microbuz cu 16 oameni la bord s-a răsturnat în apropiere de satul Cucioaia Nouă, raionul Teleneşti, după ce s-a tamponat cu un alt vehicul, comunică MOLDPRES.

Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a menţionat pentru Agenţie că accidentul a avut loc în această dimineaţă pe traseul M-5.

„În jurul orei 06.50, un locuitor al satului Cucioaia Nouă, în vârstă de 63 de ani, la volanul unui autoturism, neasigurându-se, a făcut o manevră de întoarcere într-un loc interzis şi a fost tamponat pe partea dreaptă de către un microbuz care transporta persoane la muncă în raionul Strășeni. În urma accidentului, 16 pasageri din microbuz au fost transportați la spitalul din Teleneşti cu diverse leziuni corporale”, a spus Beţivu.

Potrivit sursei citate, toate circumstanţele producerii accidentului vor fi stabilite de oamenii legii.

img19008015

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!