ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vasilii Șova a fost numit consilier al șefului statului în domeniul politicii și reintegrării

15:49 | 15.11.2019 Categorie: Politică

Chişinău, 15 nov. /MOLDPRES/. Vasilii Șova a fost numit consilier al șefului statului în domeniul politicii și reintegrării. Un decret în acest sens a fost semnat de președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, informează MOLDPRES.

„Domnul Șova este cu adevărat un om de stat, un profesionist de înaltă clasă, recunoscut ca unul din cei mai buni diplomați și experți în rezolvarea conflictelor, cu o experiență vastă în administrarea publică”, a afirmat Igor Dodon.

Vasilii Șova a fost viceprim-ministru pentru reintegrare în Guvernul Sandu, ex-consilier al președintelui Republicii Moldova, fost ambasador al Republicii Moldova în Republica Populară Chineză, fost deputat, ex-ministru al Reintegrării.

img19009228

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!