ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Necrolog. Vladimir Hotineanu

18:32 | 15.11.2019 Categorie: Oficial

Chişinău, 15 nov. /MOLDPRES/. Exprimăm condoleanțe familiei unuia dintre cei mai talentaţi şi devotaţi lucrători ai sistemului medical din țara noastră, Vladimir Hotineanu, care s-a stins din viață în seara zilei.

Apreciem înalt aportul domnului Hotineanu la dezvoltarea sistemului sănătății din Republica Moldova, precum și parcursul excepțional în calitatea dânsului de profesor. Vladimir Hotineanu a fost medic-chirurg, doctor habilitat în științe medicale, academician și cel care și-a consacrat viaţa sistemului național de sănătate.

Suntem profund îndurerați de această pierdere și în aceste momente de mare tristețe, transmitem mesaje de susținere și compasiune familiei îndurerate.

Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Ion Chicu, Prim-ministru

img19009237

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!