ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Euro şi dolarul se scumpesc

16:17 | 13.01.2020 Categorie: Economie

Chişinău, 13 ian. /MOLDPRES/. La începutul acestei săptămâni, moneda unică europeană, dar şi dolarul se scumpesc, transmite MOLDPRES. 

Potrivit ratelor oficiale de schimb valutar afișate de Banca Națională a Moldovei (BNM), marţi, 14 ianuarie, euro va costa 19 lei și 31 de bani, cu nouă bani mai mult decât la finele săptămânii trecute. Dolarul se va aprecia cu cinci bani, până la prețul oficial de 17 lei și 37 bani. 

Și leul românesc se va scumpi. Pentru acesta, BNM a stabilit un curs oficial de 4 lei și 04 bani, în creştere cu trei bani. 

Valoarea rublei rusești și cea a hrivnei ucrainene vor rămâne neschimbate. Cea din urmă va costa în continuare 72 de bani, iar rubla își va păstra prețul de 28 de bani.

img20000235

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!