ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele țării a avut o întrevedere cu Ambasadorul Rusiei

14:17 | 14.01.2020 Categorie: Oficial

Chişinău, 14 ian. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut marți o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasnețov, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

În cursul dialogului, oficialii au abordat întregul spectru al relațiilor bilaterale, constatând cu satisfacție consolidarea semnificativă a parteneriatului strategic dintre Republica Moldova și Federația Rusă în anul 2019. Totodată, părțile au indicat asupra faptului că există multiple oportunități de fortificare a dialogului bilateral în toate domeniile de interes reciproc.

De asemenea, interlocutorii au examinat planul de activități de interacțiune bilaterală pentru anul 2020. În acest context, șeful statului a menționat că o atenție deosebită va fi acordată marcării Aniversării a 75-a a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Amintim că, la invitația Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, Președintele Igor Dodon va participa la festivitățile desfășurate cu acest prilej în Piața Roșie din Moscova.

img20000262

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!