ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Republicii Moldova întreprinde o vizită de lucru în raionul Dubăsari

17:03 | 13.02.2020 Categorie: Oficial

Chişinău, 13 feb. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova continuă vizitele în teritoriu. Joi, Igor Dodon s-a deplasat în raionul Dubăsari. Aici, șeful statului și-a propus să viziteze agenți economici, o grădiniță, veterani ai războiului, familii longevive și cu mulți copii, să discute problemele existente cu conducerea raionului, primarii și consilierii raionali, cu oamenii din localitate ș.a., informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului prezidențial de presă, primul popas Președintele l-a făcut în satul Pârâta, unde s-a familiarizat cu terenul unde urmează a fi amplasată o subzonă a Zonei Economice Libere ”Bălți”. Igor Dodon a remarcat că este un proiect ambițios, care presupune crearea a circa 3000 locuri noi de muncă și atragerea investitorilor în vederea modernizării infrastructurii și construcției unităților de producție pentru închiriere de către rezidenții subzonei.

Șeful statului a salutat intențiile autorităților locale și ale administrației ZEL ”Bălți”, exprimându-și încrederea că acest proiect va contribui substanțial la dezvoltarea social-economică a regiunii.

img20001269

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!