ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Monitorul Oficial va publica conceptul Sistemului de management integrat în domeniul transportului rutier

11:36 | 26.03.2020 Categorie: Economie

Chişinău, 26 mar. /MOLDPRES/. Hotărârea pentru aprobarea Conceptului tehnic privind Sistemul de management integrat în domeniul transportului rutier va fi publicată în Monitorul Oficial de vineri, 27 martie, transmite MOLDPRES.

Sistemul de management integrat (SMI) reprezintă o soluție informatică identificată pentru informatizarea proceselor de business aferente activității Agenției Naționale Transport Auto în scopul eficientizării exercitării de către aceasta a funcției de monitorizare, reglementare și dezvoltare a transportului rutier pe teritoriul Republicii Moldova.

Conform Hotărârii executivului, SMI va spori transparența activității regulatorii în domeniul transportului rutier, fiind, în același timp, parte componentă a guvernării electronice. Ca parte componentă a guvernării electronice, SMI este integrat cu alte sisteme informaționale de stat.

Sistemul de management integrat  în domeniul transportului rutier este capabil să elibereze mai multe categorii de acte permisive ale Agenției Naționale Transport Auto.  

Sursa: www.monitorul.md

img20002677

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!